Kosár

Az Ön kosara üres.

Méret keresés (szgk, ktgk, 4x4)

Méret:

/ R

Gyártó:

Típus

Személy
Terepjáró
Kisteher

Idény

Nyári
Téli
4 évszakos

Kedvelt gyártmányok

Általános szerződési feltételek

Letölthető dokumentumok
Elállási nyilatkozat (14 napon belül)

Vásárlási feltételek 

Általános szerződési feltételek

Az Eladó

ZA-Info Trade Kft. (továbbiakban ELADÓ)
Székhely: 3977 Zemplénagárd, Fő utca 73.

Telefonszám: 0670-283-7699
Adószám: 25819630-2-05
Cégjegyzékszám: 05-09-029397

A Vevő

A ELADÓ Internetes áruházában azon jogi és természtes személyek vásárolhatnak, akik elfogadják a jelen üzletszabályzatot. A Vevő a rendelés leadásával kijelenti, hogy jelen szerződési feltételeket - ide értve az Adatkezelési tájékoztatót is - elolvasta, megértette és azokat - mint akartával egybehangzót - elfogadja. Csak olyan vevőket tudunk kiszolgálni, akik hozzájárulnak a számla kibocsátáshoz szükséges adataik megadásához.
Megrendelés

A ELADÓ Internetes áruházában a megrendelés interneten jelen oldalon adható le. Az áruházban látható termékek ára az árucikk bruttó vételára, amely 0% általános forgalmi adót tartalmaz. Könnyűfém felnik esetében a rendelési mennyiéség minimum 4db. A könnyűfém felnik és a könnyűfém felnivel szerelt kerekeknél feltüntetett ár nem tartalmazza a tehermentesítő gyűrűk és csavarok árát. Az acél tárcsák és az acél tárcsával szerelt kerekek feltüntett ára ára nem tartalmazza a csavarok árát.

A termék(ek) megrendelését - a kiválasztott terméket a kosárba helyzése és a szükséges adatok megadása után, a kosár oldal  "Rendelés leadása" részénél, a Megrendelem gombra kattintva - kezdeményezheti. Ez után rendszerünk automatikusan értesítést küld a Megrendelő által megadott e-mail címre a vásárlás részleteivel kapcsolatban. Cégünk a beérkezett rendelést vásárlási ajánlatként fogadja és amennyiben a teljesítésnek nincs akadálya visszaigazolást küld a Vevő részére.
A megrendelés leadásával a Megrendelő büntető jogi felelőssége tudatában kijelenti, hogy a megadott adatai a valóságnak megfelelnek. Az intenetes kereskedelemre vonatkozó számviteli törvényi előírások miatt, csak olyan ügyfelet tudunk kiszolgálni, aki a számla kiállításához szükséges személyes adatait megadja, és azok felhasználásához hozzájárul.

Megrendelés teljesítése
Amennyiben a termék(ek) átadása az előzetesen, az ajánlatban szereplő feltételek szerint lehetséges - az mindkét fél egyetértő jóváhagyásával történik, a megrendelést kiszállításra alvállalkozónknak átadjuk.

Amennyiben az Eladónak kétsége merül fel a Vevő hitelességével kapcsolatban, vagy a rendelés szakszerű teljesítéséhez szükséges, kérheti a rendelés visszaigazolását, módosítását vagy pontosítását a Vevőtől. Amelyet a Vevő elfogadhat, vagy elutasíthat, amellyel automatikusan eláll vásárlási szándékától. Amennyiben a Vevő három munkanapon túl sem érhető, az Eladó törölheti, felfüggesztheti, vagy meg nam határozott időtartamra szüneteltetheti  a rendelést teljesítését, vagy elfogadhatja a Vevő megrendelését és az előzetesen az ajánlatban szereplő feltételek szerint megkezdheti annak teljesítését.

Az Eladó és a Vevő jelen szerződésből fakadó felelősség vállalásáról az Eladó és a Vevő felelőssége rész rendelkezik.

A szerződés kötés nyelve Magyar. A vásárlásokról Magyar nyelvű számlát állítunk ki, amelynek pénzneme Ft (HUF) és amely 27% áfát tartlamaz.

Fizetés

A megrendelt termékek árát a vevő a termék átvételekor az eladó telephelyén vagy házhoz szállítás esetén a futárnak fizeti. Az Eladó, megítélése szerint kérheti a termék kézbesítése előtt előleg vagy a teljes vételár átutalását.

Házhoz szállítás/ áru átvétele:
Szállítási feltételek:


A megrendelt termékeket belföldön a rendelés beérkezésétől számítva, telefonos visszaigazolás után 3-5 munkanapon belül házhoz szállítjuk. A házhoz szállítás díjainkat itt találja. Amennyiben az áru kézbesítése a vállalt határidőn belül nem lehetséges, a megrendelőt munkatársunk a megadott telefonszámon értesíti. Ilyen esetben a vevőt megilleti az elállás joga. Az áru átvételekor a vevő elismervénnyel vagy a számla aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést.

A vásárlástól való elállás joga

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a megrendelt termékek kézhez vételétől számított 14 napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben az Eladó köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő 14 napon belül. A vevőnek az elállási szándék bejelentésétől számítva 14 nap áll rendelkezésére, hogy a terméket visszajutassa az eladónak. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit is a vevő viseli.
Az Eladó kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik.
Használt terméket a vásárlástól való elállás keretén belül semmilyen körülmények között nem veszünk vissza.
Elállási nyilatkozat (14 napon belül)

Garancia, szavatosság

Az eladó az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett feltüntetésre kerül.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.
Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. A szállítási sérülést csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a csomag átvételekor a sérülésről jegyzőkönyv készült. Amennyiben a csomagolás sérült és erről nem készült jegyzőkönyv, úgy az ebből eredő kár az ügyfelet terheli. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. 
Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.
Cégünk az általa eladott termékekre 12 hónap garanciát vállal.  A jótállási idő kezdete a számla dátuma és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár. 
Személy, kisteher és terepjáró gumiabroncsok esetében a garancia csak akkor érvényesíthető, amennyiben az abroncsot átlagos használati körülmények között üzemeltetik és a felszerelésre valamint az üzemeltetésre vonatkozó előírásokat továbbá a gyártó előírásait betartják. Garanciális igény érvényesítésének feltétele a szakműhelyben történő felszerelés igazolása. A garancia érvényesítésének helye az eladó telephelye.

Szélsőséges út és használati körülmények esetében az eladó fenntartja a jogot a garanciális felelősségének a jelen feltételektől eltérő mértékű szabályozására. 

A garanciális igény nem érvényesíthető: 

  • helytelen tárolás miatti hibákra,
  • a jármű vagy tartozékainak hibája, pl. helytelen futómű beállítás stb. által okozott hibákra,
  • a vonatkozó szabványok, és a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési- vagy üzemeltetési hibákra, 
  • javított abroncsokra,
  • nem a rendeltetés szerinti célra használt abroncsok meghibásodására,
  • baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra,
  • versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkező hibákra.


Eladó és a Vevő felelőssége

Az Eladó vállalja, hogy a Vevő részére az általa - a Megrendelés szakaszban leírtak szerint - kiválasztott terméket a webáruház kínálatából,  telephelyén vagy szerződött partnere segítségével, a megállapodásnak megfelelő, használatra alkalmas állapotban adja át.

Vevő vállalja, hogy a megrendelt terméket átveszi, annak vételárát az átvételkor készpénzben az Eladó vagy az Eladó képviselője részére kiegyenlíti.

Az internetes áruház üzemeltetője gondot fordít arra, hogy a weboldalon megjelenő információk mindig pontosak és naprakészek legyenek. Ugyanakkor az Eladó nem vállal felelősséget a webes értékesítési felületen megjelenő információk pontatlanságából vagy a webáruház sajátosságaiból, működéséből adódó hibákért. Mivel az oldalon megjenő információk egy része nem ellenőrizhető forrásból származik, azokban pontatlanság vagy elírás előfordulhat, az ezekből fakadó károkért a weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget. Különös tekintettel igaz ez az autótípus szerinti keresőben megjelenő adatokra. A különböző modellek a kivitel és az évjárat függvényében eltérő tulajdonságokkal rendelkezhetnek. Felhívjuk a figyelmet, hogy a megrendelés leadása előtt mindneképpen ellenőrizze az autó gépkönyvében vagy forgalmi engedélyében, hogy a megrendelni kívánt termék a gyártó ajánlásaival is összhangban van-e!

Az áruház automata termék azonosító rendszert használ, amelynek működése során előfordulhatnak tévedések, aminek eredményeként a termék adatlapján eltérő illusztráció és technikai leirás jelenhet meg. Amennyiben ilyet észlel kérjük értesítse a rendszer gyártóját az ugyfelszolgalatsop.hu címen, hogy a hibát minél előbb elháríthassuk, azonban az ezekből adódó hibákért felelősséget nem vállalunk (rendszer hiba). A Vevő elfogadja, hogy a webáruházban feltüntett árak, készletmennyiségek, szöveges és képi információk megváltozhatnak vagy pontatlanok lehetnek, ezekből eredő károkért az Eladó nem vállal felelősséget.

Amennyiben a Vevő által - a Megrendelés szakaszban leírtak szerint - leadott megrendelés nem teljesíthető, az ajánlatban szereplő feltételek szerint, az Eladó köteles tájékoztatni a Vevőt az esetleges eltérésekről, akinek jogában áll elfogadni a válozásokat, vagy elállni a vásárlástól. 


Személyes adatok és cookie kezelés

A vevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Az Eladó, a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat) átadja. Az alvállalkozók az Eladó által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Részletes információkért kérjük olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat.
Cégünk és webáruházunk tevékenysége végzése során teljes mértékben aláveti magát a 2016/079 (EU) (GDRP) hatályos rendelkezéseinek. AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről alkotott rendeletek követelményeinek.

A megrendeléskor megadott címen az Eladó ügyfeleit - a léterjött szerződéses jogviszony értelmében - termékkel, szolgáltatással kapcsolatos miőségbiztosítási okokból, jövőbeni ajánlatairól, akcióiról értesítheti.


2001. évi CVIII. törvény 4. § h) pontjának eleget téve nyilatkozunk, hogy tárhelyünket az sop.hu webáruház rendszer (Kapcsolat: Pelach András 4400 Nyíregyháza, Sarló utca 19.) biztosítja.
Cookie kezelési nyilatkozat


Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. A webáruház használata során folytatott tevékenységek, keresés, autó típus kiválasztás rendelési adatok leadása során is cookie-t használunk.

További információkért kérjük olvassa el Cookie kezelési tájékoztatónkat.

Szerződés valamely pontjának érvénytelensége esetén, az a szerződésben megfogalmazott szándékkal egyezővel helyettesítendő! Az érvénytelen rész nem befolyásolja az egész szerződés érvényességét, a szerződés más részei továbbra is érvényben maradnak.

Kapcsolódó keresések

hu váltóméret

*

hu gumiabroncs

*

hu személyautó gumi

*

hu váltóméret

*

hu AWD

*

hu személyautó gumi

*

hu gumi áruház

*

hu kisther gumiabroncs

*

hu gumi

*

hu személyautó gumi

*

hu helyettesítő méret

*

hu alufelni

*

hu felni

*

hu személyautó gumi

*

hu gumi

*

hu személyautó gumi

*

hu 4WD

*

hu váltóméret

*

hu jármű gumi

*

hu gumi

*

hu radiál

*

hu AWD

*

hu 4x4

*

hu jármű gumi

*

hu kerék

azsiagumi webáruház

*

azsiagumi 4x4

*

azsiagumi kisther gumiabroncs

*

azsiagumi radiál

*

azsiagumi alufelni

*

azsiagumi gumiabroncs

*

azsiagumi kerék

*

azsiagumi váltóméret

*

azsiagumi helyettesítő méret

*

azsiagumi webáruház

*

azsiagumi felni

*

azsiagumi webáruház

*

azsiagumi webáruház

*

azsiagumi kisther gumiabroncs

*

azsiagumi gumi

*

azsiagumi autógumi

*

azsiagumi gumi áruház

*

azsiagumi alufelni

*

azsiagumi kiszállítás

*

azsiagumi helyettesítő méret

*

azsiagumi gumi áruház

*

azsiagumi helyettesítő méret

*

azsiagumi autógumi

*

azsiagumi 4WD

*

azsiagumi kiszállítás

nissan autógumi

*

nissan gumi

*

nissan 4WD

*

nissan webáruház

*

nissan váltóméret

*

nissan kisther gumiabroncs

*

nissan jármű gumi

*

nissan futár

*

nissan személyautó gumi

*

nissan 4x4

*

nissan 4WD

*

nissan gumi áruház

*

nissan felni

*

nissan kisther gumiabroncs

*

nissan webáruház

*

nissan személyautó gumi

*

nissan 4x4

*

nissan kerék

*

nissan kerék

*

nissan kisther gumiabroncs

*

nissan kerék

*

nissan 4WD

*

nissan AWD

*

nissan 4WD

*

nissan futár

megrendelés téligumi ügynök

*

megrendelés gumi alkusz

*

megrendelés kínai nyárigumi

*

megrendelés kínai nyárigumi

*

megrendelés gumi alkusz

*

megrendelés ÁzsiaGumi.hu

*

megrendelés négyévszakos akciós

*

megrendelés négyévszakos akciós

*

megrendelés gumi alkusz

*

megrendelés ÁzsiaGumi.hu

*

megrendelés legolcsóbban

*

megrendelés kínai négyévszakos

*

megrendelés kínai négyévszakos

*

megrendelés négyévszakos akciós

*

megrendelés ázsiai téligumi

*

megrendelés kínai nyárigumi

*

megrendelés gumi alkusz

*

megrendelés legolcsóbban

*

megrendelés ÁzsiaGumi.hu

*

megrendelés ÁzsiaGumi.hu

*

megrendelés Azsia gumi

*

megrendelés Azsia gumi

*

megrendelés kínai négyévszakos

*

megrendelés legolcsóbban

*

megrendelés ÁzsiaGumi.hu

szállítás gumi alkusz

*

szállítás gumi alkusz

*

szállítás Azsia gumi

*

szállítás ázsiai téligumi

*

szállítás Azsia gumi

*

szállítás ÁzsiaGumi.hu

*

szállítás ázsiai téligumi

*

szállítás ÁzsiaGumi.hu

*

szállítás gumi bróker nyárigumi

*

szállítás négyévszakos akciós

*

szállítás kínai nyárigumi

*

szállítás téligumi ügynök

*

szállítás téligumi ügynök

*

szállítás ázsiai téligumi

*

szállítás kínai nyárigumi

*

szállítás kínai négyévszakos

*

szállítás ázsiai téligumi

*

szállítás kínai négyévszakos

*

szállítás gumi alkusz

*

szállítás gumi alkusz

*

szállítás gumi alkusz

*

szállítás Azsia gumi

*

szállítás gumi alkusz

*

szállítás kínai négyévszakos

*

szállítás Azsia gumi

garancia gumi bróker nyárigumi

*

garancia téligumi ügynök

*

garancia négyévszakos akciós

*

garancia legolcsóbban

*

garancia négyévszakos akciós

*

garancia Azsia gumi

*

garancia gumi alkusz

*

garancia gumi alkusz

*

garancia legolcsóbban

*

garancia gumi alkusz

*

garancia ÁzsiaGumi.hu

*

garancia gumi alkusz

*

garancia négyévszakos akciós

*

garancia Azsia gumi

*

garancia gumi bróker nyárigumi

*

garancia ÁzsiaGumi.hu

*

garancia Azsia gumi

*

garancia négyévszakos akciós

*

garancia négyévszakos akciós

*

garancia gumi alkusz

*

garancia legolcsóbban

*

garancia kínai négyévszakos

*

garancia kínai nyárigumi

*

garancia kínai nyárigumi

*

garancia ázsiai téligumi

Ázsia Gumi téligumi ügynök

*

Ázsia Gumi kínai négyévszakos

*

Ázsia Gumi gumi alkusz

*

Ázsia Gumi legolcsóbban

*

Ázsia Gumi ÁzsiaGumi.hu

*

Ázsia Gumi gumi bróker nyárigumi

*

Ázsia Gumi gumi alkusz

*

Ázsia Gumi gumi alkusz

*

Ázsia Gumi négyévszakos akciós

*

Ázsia Gumi gumi bróker nyárigumi

*

Ázsia Gumi kínai nyárigumi

*

Ázsia Gumi gumi bróker nyárigumi

*

Ázsia Gumi négyévszakos akciós

*

Ázsia Gumi legolcsóbban

*

Ázsia Gumi gumi bróker nyárigumi

*

Ázsia Gumi kínai négyévszakos

*

Ázsia Gumi gumi bróker nyárigumi

*

Ázsia Gumi téligumi ügynök

*

Ázsia Gumi gumi alkusz

*

Ázsia Gumi gumi bróker nyárigumi

*

Ázsia Gumi ázsiai téligumi

*

Ázsia Gumi négyévszakos akciós

*

Ázsia Gumi Azsia gumi

*

Ázsia Gumi kínai nyárigumi

*

Ázsia Gumi téligumi ügynök

azsiagumi kínai négyévszakos

*

azsiagumi téligumi ügynök

*

azsiagumi ÁzsiaGumi.hu

*

azsiagumi ÁzsiaGumi.hu

*

azsiagumi négyévszakos akciós

*

azsiagumi téligumi ügynök

*

azsiagumi négyévszakos akciós

*

azsiagumi kínai nyárigumi

*

azsiagumi ÁzsiaGumi.hu

*

azsiagumi kínai nyárigumi

*

azsiagumi kínai négyévszakos

*

azsiagumi Azsia gumi

*

azsiagumi ÁzsiaGumi.hu

*

azsiagumi gumi bróker nyárigumi

*

azsiagumi kínai négyévszakos

*

azsiagumi ázsiai téligumi

*

azsiagumi ázsiai téligumi

*

azsiagumi ÁzsiaGumi.hu

*

azsiagumi gumi alkusz

*

azsiagumi ázsiai téligumi

*

azsiagumi kínai nyárigumi

*

azsiagumi ÁzsiaGumi.hu

*

azsiagumi ázsiai téligumi

*

azsiagumi gumi bróker nyárigumi

*

azsiagumi legolcsóbban

olcsó kínai gumik kínai négyévszakos

*

olcsó kínai gumik ázsiai téligumi

*

olcsó kínai gumik Azsia gumi

*

olcsó kínai gumik téligumi ügynök

*

olcsó kínai gumik gumi bróker nyárigumi

*

olcsó kínai gumik gumi bróker nyárigumi

*

olcsó kínai gumik ÁzsiaGumi.hu

*

olcsó kínai gumik kínai nyárigumi

*

olcsó kínai gumik legolcsóbban

*

olcsó kínai gumik Azsia gumi

*

olcsó kínai gumik négyévszakos akciós

*

olcsó kínai gumik téligumi ügynök

*

olcsó kínai gumik legolcsóbban

*

olcsó kínai gumik ázsiai téligumi

*

olcsó kínai gumik legolcsóbban

*

olcsó kínai gumik gumi bróker nyárigumi

*

olcsó kínai gumik Azsia gumi

*

olcsó kínai gumik négyévszakos akciós

*

olcsó kínai gumik gumi bróker nyárigumi

*

olcsó kínai gumik Azsia gumi

*

olcsó kínai gumik gumi alkusz

*

olcsó kínai gumik négyévszakos akciós

*

olcsó kínai gumik kínai nyárigumi

*

olcsó kínai gumik négyévszakos akciós

*

olcsó kínai gumik legolcsóbban

új akciós gumik ÁzsiaGumi.hu

*

új akciós gumik Azsia gumi

*

új akciós gumik kínai nyárigumi

*

új akciós gumik ázsiai téligumi

*

új akciós gumik Azsia gumi

*

új akciós gumik kínai négyévszakos

*

új akciós gumik Azsia gumi

*

új akciós gumik kínai nyárigumi

*

új akciós gumik legolcsóbban

*

új akciós gumik ÁzsiaGumi.hu

*

új akciós gumik négyévszakos akciós

*

új akciós gumik ázsiai téligumi

*

új akciós gumik kínai négyévszakos

*

új akciós gumik ázsiai téligumi

*

új akciós gumik kínai nyárigumi

*

új akciós gumik Azsia gumi

*

új akciós gumik legolcsóbban

*

új akciós gumik négyévszakos akciós

*

új akciós gumik kínai négyévszakos

*

új akciós gumik gumi alkusz

*

új akciós gumik négyévszakos akciós

*

új akciós gumik gumi alkusz

*

új akciós gumik téligumi ügynök

*

új akciós gumik kínai nyárigumi

*

új akciós gumik ÁzsiaGumi.hu

gumi kínai nyárigumi

*

gumi gumi alkusz

*

gumi kínai nyárigumi

*

gumi legolcsóbban

*

gumi kínai négyévszakos

*

gumi ázsiai téligumi

*

gumi legolcsóbban

*

gumi gumi alkusz

*

gumi gumi alkusz

*

gumi kínai nyárigumi

*

gumi kínai négyévszakos

*

gumi négyévszakos akciós

*

gumi ÁzsiaGumi.hu

*

gumi kínai nyárigumi

*

gumi négyévszakos akciós

*

gumi ÁzsiaGumi.hu

*

gumi téligumi ügynök

*

gumi legolcsóbban

*

gumi kínai nyárigumi

*

gumi kínai négyévszakos

*

gumi gumi bróker nyárigumi

*

gumi legolcsóbban

*

gumi ázsiai téligumi

*

gumi ázsiai téligumi

*

gumi gumi bróker nyárigumi

téligumi ÁzsiaGumi.hu

*

téligumi ázsiai téligumi

*

téligumi Azsia gumi

*

téligumi téligumi ügynök

*

téligumi Azsia gumi

*

téligumi négyévszakos akciós

*

téligumi kínai négyévszakos

*

téligumi kínai nyárigumi

*

téligumi téligumi ügynök

*

téligumi legolcsóbban

*

téligumi ázsiai téligumi

*

téligumi kínai négyévszakos

*

téligumi legolcsóbban

*

téligumi négyévszakos akciós

*

téligumi Azsia gumi

*

téligumi kínai nyárigumi

*

téligumi legolcsóbban

*

téligumi négyévszakos akciós

*

téligumi kínai négyévszakos

*

téligumi téligumi ügynök

*

téligumi gumi bróker nyárigumi

*

téligumi gumi alkusz

*

téligumi téligumi ügynök

*

téligumi ÁzsiaGumi.hu

*

téligumi gumi bróker nyárigumi

árak kínai nyárigumi

*

árak négyévszakos akciós

*

árak Azsia gumi

*

árak kínai négyévszakos

*

árak gumi alkusz

*

árak legolcsóbban

*

árak gumi alkusz

*

árak kínai nyárigumi

*

árak négyévszakos akciós

*

árak ÁzsiaGumi.hu

*

árak gumi bróker nyárigumi

*

árak kínai négyévszakos

*

árak gumi bróker nyárigumi

*

árak ÁzsiaGumi.hu

*

árak kínai négyévszakos

*

árak négyévszakos akciós

*

árak téligumi ügynök

*

árak ázsiai téligumi

*

árak gumi alkusz

*

árak kínai nyárigumi

*

árak négyévszakos akciós

*

árak kínai nyárigumi

*

árak téligumi ügynök

*

árak gumi bróker nyárigumi

*

árak kínai nyárigumi

használt négyévszakos akciós

*

használt kínai négyévszakos

*

használt legolcsóbban

*

használt kínai nyárigumi

*

használt négyévszakos akciós

*

használt Azsia gumi

*

használt Azsia gumi

*

használt gumi alkusz

*

használt gumi alkusz

*

használt ÁzsiaGumi.hu

*

használt kínai nyárigumi

*

használt gumi bróker nyárigumi

*

használt ÁzsiaGumi.hu

*

használt Azsia gumi

*

használt kínai nyárigumi

*

használt téligumi ügynök

*

használt négyévszakos akciós

*

használt gumi bróker nyárigumi

*

használt legolcsóbban

*

használt téligumi ügynök

*

használt gumi bróker nyárigumi

*

használt téligumi ügynök

*

használt kínai négyévszakos

*

használt legolcsóbban

*

használt legolcsóbban

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

...