Kosár

Az Ön kosara üres.

Méret keresés (szgk, ktgk, 4x4)

Méret:

/ R

Gyártó:

Típus

Személy
Terepjáró
Kisteher

Idény

Nyári
Téli
4 évszakos

Kedvelt gyártmányok

Általános szerződési feltételek

Letölthető dokumentumok
Elállási nyilatkozat (14 napon belül)

Vásárlási feltételek 

Általános szerződési feltételek

Az Eladó

ZA-Info Trade Kft. (továbbiakban ELADÓ)
Székhely: 3977 Zemplénagárd, Fő utca 73.

Telefonszám: 0670-283-7699
Adószám: 25819630-2-05
Cégjegyzékszám: 05-09-029397

A Vevő

A ELADÓ Internetes áruházában azon jogi és természtes személyek vásárolhatnak, akik elfogadják a jelen üzletszabályzatot. A Vevő a rendelés leadásával kijelenti, hogy jelen szerződési feltételeket - ide értve az Adatkezelési tájékoztatót is - elolvasta, megértette és azokat - mint akartával egybehangzót - elfogadja. Csak olyan vevőket tudunk kiszolgálni, akik hozzájárulnak a számla kibocsátáshoz szükséges adataik megadásához.
Megrendelés

A ELADÓ Internetes áruházában a megrendelés interneten jelen oldalon adható le. Az áruházban látható termékek ára az árucikk bruttó vételára, amely 0% általános forgalmi adót tartalmaz. Könnyűfém felnik esetében a rendelési mennyiéség minimum 4db. A könnyűfém felnik és a könnyűfém felnivel szerelt kerekeknél feltüntetett ár nem tartalmazza a tehermentesítő gyűrűk és csavarok árát. Az acél tárcsák és az acél tárcsával szerelt kerekek feltüntett ára ára nem tartalmazza a csavarok árát.

A termék(ek) megrendelését - a kiválasztott terméket a kosárba helyzése és a szükséges adatok megadása után, a kosár oldal  "Rendelés leadása" részénél, a Megrendelem gombra kattintva - kezdeményezheti. Ez után rendszerünk automatikusan értesítést küld a Megrendelő által megadott e-mail címre a vásárlás részleteivel kapcsolatban. Cégünk a beérkezett rendelést vásárlási ajánlatként fogadja és amennyiben a teljesítésnek nincs akadálya visszaigazolást küld a Vevő részére.
A megrendelés leadásával a Megrendelő büntető jogi felelőssége tudatában kijelenti, hogy a megadott adatai a valóságnak megfelelnek. Az intenetes kereskedelemre vonatkozó számviteli törvényi előírások miatt, csak olyan ügyfelet tudunk kiszolgálni, aki a számla kiállításához szükséges személyes adatait megadja, és azok felhasználásához hozzájárul.

Megrendelés teljesítése
Amennyiben a termék(ek) átadása az előzetesen, az ajánlatban szereplő feltételek szerint lehetséges - az mindkét fél egyetértő jóváhagyásával történik, a megrendelést kiszállításra alvállalkozónknak átadjuk.

Amennyiben az Eladónak kétsége merül fel a Vevő hitelességével kapcsolatban, vagy a rendelés szakszerű teljesítéséhez szükséges, kérheti a rendelés visszaigazolását, módosítását vagy pontosítását a Vevőtől. Amelyet a Vevő elfogadhat, vagy elutasíthat, amellyel automatikusan eláll vásárlási szándékától. Amennyiben a Vevő három munkanapon túl sem érhető, az Eladó törölheti, felfüggesztheti, vagy meg nam határozott időtartamra szüneteltetheti  a rendelést teljesítését, vagy elfogadhatja a Vevő megrendelését és az előzetesen az ajánlatban szereplő feltételek szerint megkezdheti annak teljesítését.

Az Eladó és a Vevő jelen szerződésből fakadó felelősség vállalásáról az Eladó és a Vevő felelőssége rész rendelkezik.

A szerződés kötés nyelve Magyar. A vásárlásokról Magyar nyelvű számlát állítunk ki, amelynek pénzneme Ft (HUF) és amely 27% áfát tartlamaz.

Fizetés

A megrendelt termékek árát a vevő a termék átvételekor az eladó telephelyén vagy házhoz szállítás esetén a futárnak fizeti. Az Eladó, megítélése szerint kérheti a termék kézbesítése előtt előleg vagy a teljes vételár átutalását.

Házhoz szállítás/ áru átvétele:
Szállítási feltételek:


A megrendelt termékeket belföldön a rendelés beérkezésétől számítva, telefonos visszaigazolás után 3-5 munkanapon belül házhoz szállítjuk. A házhoz szállítás díjainkat itt találja. Amennyiben az áru kézbesítése a vállalt határidőn belül nem lehetséges, a megrendelőt munkatársunk a megadott telefonszámon értesíti. Ilyen esetben a vevőt megilleti az elállás joga. Az áru átvételekor a vevő elismervénnyel vagy a számla aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést.

A vásárlástól való elállás joga

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a megrendelt termékek kézhez vételétől számított 14 napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben az Eladó köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő 14 napon belül. A vevőnek az elállási szándék bejelentésétől számítva 14 nap áll rendelkezésére, hogy a terméket visszajutassa az eladónak. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit is a vevő viseli.
Az Eladó kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik.
Használt terméket a vásárlástól való elállás keretén belül semmilyen körülmények között nem veszünk vissza.
Elállási nyilatkozat (14 napon belül)

Garancia, szavatosság

Az eladó az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett feltüntetésre kerül.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.
Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. A szállítási sérülést csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a csomag átvételekor a sérülésről jegyzőkönyv készült. Amennyiben a csomagolás sérült és erről nem készült jegyzőkönyv, úgy az ebből eredő kár az ügyfelet terheli. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. 
Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.
Cégünk az általa eladott termékekre 12 hónap garanciát vállal.  A jótállási idő kezdete a számla dátuma és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár. 
Személy, kisteher és terepjáró gumiabroncsok esetében a garancia csak akkor érvényesíthető, amennyiben az abroncsot átlagos használati körülmények között üzemeltetik és a felszerelésre valamint az üzemeltetésre vonatkozó előírásokat továbbá a gyártó előírásait betartják. Garanciális igény érvényesítésének feltétele a szakműhelyben történő felszerelés igazolása. A garancia érvényesítésének helye az eladó telephelye.

Szélsőséges út és használati körülmények esetében az eladó fenntartja a jogot a garanciális felelősségének a jelen feltételektől eltérő mértékű szabályozására. 

A garanciális igény nem érvényesíthető: 

  • helytelen tárolás miatti hibákra,
  • a jármű vagy tartozékainak hibája, pl. helytelen futómű beállítás stb. által okozott hibákra,
  • a vonatkozó szabványok, és a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési- vagy üzemeltetési hibákra, 
  • javított abroncsokra,
  • nem a rendeltetés szerinti célra használt abroncsok meghibásodására,
  • baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra,
  • versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkező hibákra.


Eladó és a Vevő felelőssége

Az Eladó vállalja, hogy a Vevő részére az általa - a Megrendelés szakaszban leírtak szerint - kiválasztott terméket a webáruház kínálatából,  telephelyén vagy szerződött partnere segítségével, a megállapodásnak megfelelő, használatra alkalmas állapotban adja át.

Vevő vállalja, hogy a megrendelt terméket átveszi, annak vételárát az átvételkor készpénzben az Eladó vagy az Eladó képviselője részére kiegyenlíti.

Az internetes áruház üzemeltetője gondot fordít arra, hogy a weboldalon megjelenő információk mindig pontosak és naprakészek legyenek. Ugyanakkor az Eladó nem vállal felelősséget a webes értékesítési felületen megjelenő információk pontatlanságából vagy a webáruház sajátosságaiból, működéséből adódó hibákért. Mivel az oldalon megjenő információk egy része nem ellenőrizhető forrásból származik, azokban pontatlanság vagy elírás előfordulhat, az ezekből fakadó károkért a weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget. Különös tekintettel igaz ez az autótípus szerinti keresőben megjelenő adatokra. A különböző modellek a kivitel és az évjárat függvényében eltérő tulajdonságokkal rendelkezhetnek. Felhívjuk a figyelmet, hogy a megrendelés leadása előtt mindneképpen ellenőrizze az autó gépkönyvében vagy forgalmi engedélyében, hogy a megrendelni kívánt termék a gyártó ajánlásaival is összhangban van-e!

Az áruház automata termék azonosító rendszert használ, amelynek működése során előfordulhatnak tévedések, aminek eredményeként a termék adatlapján eltérő illusztráció és technikai leirás jelenhet meg. Amennyiben ilyet észlel kérjük értesítse a rendszer gyártóját az ugyfelszolgalatsop.hu címen, hogy a hibát minél előbb elháríthassuk, azonban az ezekből adódó hibákért felelősséget nem vállalunk (rendszer hiba). A Vevő elfogadja, hogy a webáruházban feltüntett árak, készletmennyiségek, szöveges és képi információk megváltozhatnak vagy pontatlanok lehetnek, ezekből eredő károkért az Eladó nem vállal felelősséget.

Amennyiben a Vevő által - a Megrendelés szakaszban leírtak szerint - leadott megrendelés nem teljesíthető, az ajánlatban szereplő feltételek szerint, az Eladó köteles tájékoztatni a Vevőt az esetleges eltérésekről, akinek jogában áll elfogadni a válozásokat, vagy elállni a vásárlástól. 


Személyes adatok és cookie kezelés

A vevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Az Eladó, a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat) átadja. Az alvállalkozók az Eladó által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Részletes információkért kérjük olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat.
Cégünk és webáruházunk tevékenysége végzése során teljes mértékben aláveti magát a 2016/079 (EU) (GDRP) hatályos rendelkezéseinek. AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről alkotott rendeletek követelményeinek.

A megrendeléskor megadott címen az Eladó ügyfeleit - a léterjött szerződéses jogviszony értelmében - termékkel, szolgáltatással kapcsolatos miőségbiztosítási okokból, jövőbeni ajánlatairól, akcióiról értesítheti.


2001. évi CVIII. törvény 4. § h) pontjának eleget téve nyilatkozunk, hogy tárhelyünket az sop.hu webáruház rendszer (Kapcsolat: Pelach András 4400 Nyíregyháza, Sarló utca 19.) biztosítja.
Cookie kezelési nyilatkozat


Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. A webáruház használata során folytatott tevékenységek, keresés, autó típus kiválasztás rendelési adatok leadása során is cookie-t használunk.

További információkért kérjük olvassa el Cookie kezelési tájékoztatónkat.

Szerződés valamely pontjának érvénytelensége esetén, az a szerződésben megfogalmazott szándékkal egyezővel helyettesítendő! Az érvénytelen rész nem befolyásolja az egész szerződés érvényességét, a szerződés más részei továbbra is érvényben maradnak.

Kapcsolódó keresések

hu autógumi

*

hu váltóméret

*

hu kisther gumiabroncs

*

hu futár

*

hu gumiabroncs

*

hu radiál

*

hu gumi áruház

*

hu futár

*

hu személyautó gumi

*

hu váltóméret

*

hu gumiabroncs

*

hu autógumi

*

hu kiszállítás

*

hu gumi

*

hu 4WD

*

hu kerék

*

hu alufelni

*

hu alufelni

*

hu gumi áruház

*

hu 4WD

*

hu webáruház

*

hu felni

*

hu gumiabroncs

*

hu jármű gumi

*

hu helyettesítő méret

azsiagumi futár

*

azsiagumi felni

*

azsiagumi felni

*

azsiagumi alufelni

*

azsiagumi 4WD

*

azsiagumi gumi áruház

*

azsiagumi AWD

*

azsiagumi személyautó gumi

*

azsiagumi helyettesítő méret

*

azsiagumi kisther gumiabroncs

*

azsiagumi gumi

*

azsiagumi jármű gumi

*

azsiagumi helyettesítő méret

*

azsiagumi kisther gumiabroncs

*

azsiagumi személyautó gumi

*

azsiagumi felni

*

azsiagumi kisther gumiabroncs

*

azsiagumi váltóméret

*

azsiagumi felni

*

azsiagumi webáruház

*

azsiagumi jármű gumi

*

azsiagumi jármű gumi

*

azsiagumi gumi áruház

*

azsiagumi helyettesítő méret

*

azsiagumi 4x4

nissan radiál

*

nissan AWD

*

nissan felni

*

nissan helyettesítő méret

*

nissan gumiabroncs

*

nissan kerék

*

nissan jármű gumi

*

nissan jármű gumi

*

nissan 4x4

*

nissan kisther gumiabroncs

*

nissan váltóméret

*

nissan személyautó gumi

*

nissan alufelni

*

nissan kisther gumiabroncs

*

nissan váltóméret

*

nissan alufelni

*

nissan gumi

*

nissan gumi áruház

*

nissan váltóméret

*

nissan kerék

*

nissan váltóméret

*

nissan alufelni

*

nissan kerék

*

nissan gumi

*

nissan váltóméret

megrendelés gumi alkusz

*

megrendelés kínai nyárigumi

*

megrendelés gumi bróker nyárigumi

*

megrendelés Azsia gumi

*

megrendelés téligumi ügynök

*

megrendelés legolcsóbban

*

megrendelés kínai négyévszakos

*

megrendelés Azsia gumi

*

megrendelés ázsiai téligumi

*

megrendelés ÁzsiaGumi.hu

*

megrendelés téligumi ügynök

*

megrendelés gumi alkusz

*

megrendelés kínai nyárigumi

*

megrendelés négyévszakos akciós

*

megrendelés gumi bróker nyárigumi

*

megrendelés gumi alkusz

*

megrendelés gumi bróker nyárigumi

*

megrendelés legolcsóbban

*

megrendelés kínai négyévszakos

*

megrendelés kínai négyévszakos

*

megrendelés gumi bróker nyárigumi

*

megrendelés gumi bróker nyárigumi

*

megrendelés kínai négyévszakos

*

megrendelés ÁzsiaGumi.hu

*

megrendelés négyévszakos akciós

szállítás legolcsóbban

*

szállítás téligumi ügynök

*

szállítás kínai négyévszakos

*

szállítás gumi alkusz

*

szállítás ázsiai téligumi

*

szállítás kínai négyévszakos

*

szállítás négyévszakos akciós

*

szállítás négyévszakos akciós

*

szállítás gumi alkusz

*

szállítás Azsia gumi

*

szállítás kínai négyévszakos

*

szállítás téligumi ügynök

*

szállítás ÁzsiaGumi.hu

*

szállítás ázsiai téligumi

*

szállítás legolcsóbban

*

szállítás gumi alkusz

*

szállítás Azsia gumi

*

szállítás Azsia gumi

*

szállítás legolcsóbban

*

szállítás legolcsóbban

*

szállítás téligumi ügynök

*

szállítás gumi bróker nyárigumi

*

szállítás téligumi ügynök

*

szállítás Azsia gumi

*

szállítás gumi alkusz

garancia Azsia gumi

*

garancia négyévszakos akciós

*

garancia gumi bróker nyárigumi

*

garancia kínai nyárigumi

*

garancia kínai négyévszakos

*

garancia legolcsóbban

*

garancia ÁzsiaGumi.hu

*

garancia ÁzsiaGumi.hu

*

garancia Azsia gumi

*

garancia ÁzsiaGumi.hu

*

garancia négyévszakos akciós

*

garancia négyévszakos akciós

*

garancia Azsia gumi

*

garancia négyévszakos akciós

*

garancia ÁzsiaGumi.hu

*

garancia ÁzsiaGumi.hu

*

garancia legolcsóbban

*

garancia gumi alkusz

*

garancia kínai négyévszakos

*

garancia legolcsóbban

*

garancia négyévszakos akciós

*

garancia kínai nyárigumi

*

garancia négyévszakos akciós

*

garancia kínai nyárigumi

*

garancia legolcsóbban

Ázsia Gumi Azsia gumi

*

Ázsia Gumi ázsiai téligumi

*

Ázsia Gumi ÁzsiaGumi.hu

*

Ázsia Gumi kínai nyárigumi

*

Ázsia Gumi négyévszakos akciós

*

Ázsia Gumi kínai négyévszakos

*

Ázsia Gumi Azsia gumi

*

Ázsia Gumi Azsia gumi

*

Ázsia Gumi kínai nyárigumi

*

Ázsia Gumi ázsiai téligumi

*

Ázsia Gumi téligumi ügynök

*

Ázsia Gumi Azsia gumi

*

Ázsia Gumi legolcsóbban

*

Ázsia Gumi kínai nyárigumi

*

Ázsia Gumi téligumi ügynök

*

Ázsia Gumi ÁzsiaGumi.hu

*

Ázsia Gumi négyévszakos akciós

*

Ázsia Gumi kínai nyárigumi

*

Ázsia Gumi legolcsóbban

*

Ázsia Gumi téligumi ügynök

*

Ázsia Gumi gumi alkusz

*

Ázsia Gumi legolcsóbban

*

Ázsia Gumi kínai nyárigumi

*

Ázsia Gumi kínai négyévszakos

*

Ázsia Gumi téligumi ügynök

azsiagumi kínai nyárigumi

*

azsiagumi kínai nyárigumi

*

azsiagumi Azsia gumi

*

azsiagumi ÁzsiaGumi.hu

*

azsiagumi legolcsóbban

*

azsiagumi téligumi ügynök

*

azsiagumi kínai nyárigumi

*

azsiagumi ázsiai téligumi

*

azsiagumi gumi bróker nyárigumi

*

azsiagumi kínai négyévszakos

*

azsiagumi téligumi ügynök

*

azsiagumi téligumi ügynök

*

azsiagumi téligumi ügynök

*

azsiagumi téligumi ügynök

*

azsiagumi legolcsóbban

*

azsiagumi kínai nyárigumi

*

azsiagumi kínai négyévszakos

*

azsiagumi ázsiai téligumi

*

azsiagumi négyévszakos akciós

*

azsiagumi ÁzsiaGumi.hu

*

azsiagumi négyévszakos akciós

*

azsiagumi gumi bróker nyárigumi

*

azsiagumi téligumi ügynök

*

azsiagumi gumi bróker nyárigumi

*

azsiagumi kínai nyárigumi

olcsó kínai gumik kínai nyárigumi

*

olcsó kínai gumik ÁzsiaGumi.hu

*

olcsó kínai gumik Azsia gumi

*

olcsó kínai gumik Azsia gumi

*

olcsó kínai gumik ázsiai téligumi

*

olcsó kínai gumik legolcsóbban

*

olcsó kínai gumik gumi bróker nyárigumi

*

olcsó kínai gumik gumi alkusz

*

olcsó kínai gumik Azsia gumi

*

olcsó kínai gumik ázsiai téligumi

*

olcsó kínai gumik ÁzsiaGumi.hu

*

olcsó kínai gumik téligumi ügynök

*

olcsó kínai gumik ázsiai téligumi

*

olcsó kínai gumik négyévszakos akciós

*

olcsó kínai gumik gumi bróker nyárigumi

*

olcsó kínai gumik téligumi ügynök

*

olcsó kínai gumik legolcsóbban

*

olcsó kínai gumik ázsiai téligumi

*

olcsó kínai gumik kínai nyárigumi

*

olcsó kínai gumik legolcsóbban

*

olcsó kínai gumik kínai nyárigumi

*

olcsó kínai gumik gumi bróker nyárigumi

*

olcsó kínai gumik ÁzsiaGumi.hu

*

olcsó kínai gumik négyévszakos akciós

*

olcsó kínai gumik legolcsóbban

új akciós gumik négyévszakos akciós

*

új akciós gumik Azsia gumi

*

új akciós gumik négyévszakos akciós

*

új akciós gumik gumi alkusz

*

új akciós gumik kínai négyévszakos

*

új akciós gumik ÁzsiaGumi.hu

*

új akciós gumik kínai négyévszakos

*

új akciós gumik Azsia gumi

*

új akciós gumik ÁzsiaGumi.hu

*

új akciós gumik ÁzsiaGumi.hu

*

új akciós gumik legolcsóbban

*

új akciós gumik gumi bróker nyárigumi

*

új akciós gumik gumi alkusz

*

új akciós gumik legolcsóbban

*

új akciós gumik négyévszakos akciós

*

új akciós gumik ázsiai téligumi

*

új akciós gumik ázsiai téligumi

*

új akciós gumik ÁzsiaGumi.hu

*

új akciós gumik gumi alkusz

*

új akciós gumik gumi bróker nyárigumi

*

új akciós gumik téligumi ügynök

*

új akciós gumik kínai négyévszakos

*

új akciós gumik ÁzsiaGumi.hu

*

új akciós gumik kínai négyévszakos

*

új akciós gumik kínai nyárigumi

gumi gumi bróker nyárigumi

*

gumi ázsiai téligumi

*

gumi téligumi ügynök

*

gumi kínai négyévszakos

*

gumi kínai nyárigumi

*

gumi gumi alkusz

*

gumi négyévszakos akciós

*

gumi ázsiai téligumi

*

gumi ázsiai téligumi

*

gumi négyévszakos akciós

*

gumi gumi bróker nyárigumi

*

gumi téligumi ügynök

*

gumi legolcsóbban

*

gumi téligumi ügynök

*

gumi kínai négyévszakos

*

gumi Azsia gumi

*

gumi téligumi ügynök

*

gumi legolcsóbban

*

gumi Azsia gumi

*

gumi téligumi ügynök

*

gumi ÁzsiaGumi.hu

*

gumi gumi bróker nyárigumi

*

gumi Azsia gumi

*

gumi ÁzsiaGumi.hu

*

gumi legolcsóbban

téligumi gumi alkusz

*

téligumi gumi alkusz

*

téligumi kínai nyárigumi

*

téligumi kínai nyárigumi

*

téligumi Azsia gumi

*

téligumi téligumi ügynök

*

téligumi téligumi ügynök

*

téligumi kínai négyévszakos

*

téligumi ázsiai téligumi

*

téligumi Azsia gumi

*

téligumi gumi bróker nyárigumi

*

téligumi gumi alkusz

*

téligumi legolcsóbban

*

téligumi gumi bróker nyárigumi

*

téligumi négyévszakos akciós

*

téligumi ÁzsiaGumi.hu

*

téligumi kínai nyárigumi

*

téligumi kínai nyárigumi

*

téligumi kínai nyárigumi

*

téligumi Azsia gumi

*

téligumi legolcsóbban

*

téligumi gumi bróker nyárigumi

*

téligumi ÁzsiaGumi.hu

*

téligumi kínai négyévszakos

*

téligumi kínai négyévszakos

árak négyévszakos akciós

*

árak négyévszakos akciós

*

árak téligumi ügynök

*

árak ÁzsiaGumi.hu

*

árak gumi alkusz

*

árak gumi bróker nyárigumi

*

árak kínai négyévszakos

*

árak legolcsóbban

*

árak négyévszakos akciós

*

árak téligumi ügynök

*

árak kínai négyévszakos

*

árak Azsia gumi

*

árak kínai négyévszakos

*

árak gumi bróker nyárigumi

*

árak kínai négyévszakos

*

árak Azsia gumi

*

árak kínai négyévszakos

*

árak legolcsóbban

*

árak négyévszakos akciós

*

árak ÁzsiaGumi.hu

*

árak gumi bróker nyárigumi

*

árak kínai nyárigumi

*

árak ázsiai téligumi

*

árak gumi bróker nyárigumi

*

árak kínai nyárigumi

használt ázsiai téligumi

*

használt kínai nyárigumi

*

használt gumi alkusz

*

használt Azsia gumi

*

használt kínai nyárigumi

*

használt gumi bróker nyárigumi

*

használt kínai négyévszakos

*

használt ÁzsiaGumi.hu

*

használt gumi alkusz

*

használt legolcsóbban

*

használt négyévszakos akciós

*

használt ÁzsiaGumi.hu

*

használt ÁzsiaGumi.hu

*

használt Azsia gumi

*

használt gumi bróker nyárigumi

*

használt kínai nyárigumi

*

használt kínai nyárigumi

*

használt Azsia gumi

*

használt téligumi ügynök

*

használt kínai négyévszakos

*

használt kínai nyárigumi

*

használt ázsiai téligumi

*

használt gumi alkusz

*

használt ÁzsiaGumi.hu

*

használt gumi bróker nyárigumi

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

...